Flank - pupek
hovězí - na dotaz
Flank steak, Francouzi nazývaný Bavette, byl v českých krajinách dlouho neznámý, ale díky bohu objevený steak. Je to perfektně upravená špička hovězího pupku, vyznačuje se dlouhými vlákny, proto je náročnější na přípravu, ale výsledek stojí za to!!! Pokud budete váhat jak na to, náš tým řezníků s více jak třicetiletou praxí Vám samozřejmě ochotně poradí! Vystařený, napříč nařezaný Flank steak je naprosto dokonalý labužnický zážitek.
Produkt | Cena/ks | Počet kusů |
---|---|---|
1 kg | 296 Kč | |
1,5 kg | 444 Kč | |
2 kg | 592 Kč | |
2,5 kg | 740 Kč | |
3 kg | 888 Kč | |
3,5 kg | 1.036 Kč | |
4 kg | 1.184 Kč |
Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu.