Hanger - veverka
hovězí - na dotaz
Hanger steak česky zvaný jako veverka, je sval bránice. Je vhodný na grilování, steaky a minutky, dušení a masové rolády. Je zavěšený pod páteří zvířete, v místech, kde má svíčková špičku. Je to jeden z nejlepších a nejchutnějších svalů, který na hovězím najdete. Toto maso se stane klenotem každého grilování. Veverka je tvořena dvěma plochými svaly, které jsou spojené blánou. Doporučujeme grilovat vcelku a porcovat až bude hotový, díky tomu si uchová více šťávy. Nejlepší je samozřejmě od nás vystařený hanger steak !!!
Produkt | Cena/ks | Počet kusů |
---|---|---|
1 kg | 296 Kč | |
1,5 kg | 444 Kč | |
2 kg | 592 Kč | |
2,5 kg | 740 Kč | |
3 kg | 888 Kč | |
3,5 kg | 1.036 Kč | |
4 kg | 1.184 Kč |
Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu.