Přední kližka s kostí Ossobuco
hovězí
S kostí příčně řezaná kližka je známá jako Ossobuco (v italštině „děravá kost”). Jedná se o prorostlé maso s kostí, kde vazivo a morek dávají pokrmům potřebnou šťavnatost a plnost v chuti. Obzvlášť u Ossobuca je výpek díky napříč řezané morkové kosti doslova lahůdkou. Tento řez nejdřív rychle zatáhněte na pánvi, poté na zelenině, bylinkách a víně dopékejte v troubě, podlévejte vývarem. Ve finále, po kuchyňské úpravě, můžete vypečenou šťávu redukovat a zjemnit oříškem másla, zatímco maso na teple ještě odpočívá.
Produkt | Cena/ks | Počet kusů |
---|---|---|
1 kg | 229 Kč | |
1,5 kg | 344 Kč | |
2 kg | 458 Kč | |
2,5 kg | 573 Kč | |
3 kg | 687 Kč | |
3,5 kg | 802 Kč | |
4 kg | 916 Kč |
Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu.