Skladem
Přední krk bez kosti
hovězí
Toto maso patří do skupiny hovězí přední. Francouzi ho nazývají bourguignon. Vždyť právě z tohoto kousku masa se připravuje slavné, pomalu dušené hovězí po burgundsku! Hovězí krk je kvalitní kus masa, který se hodí pro dušení, pomalé vaření, ale i na steaky.
Produkt | Cena/ks | Počet kusů |
---|---|---|
1 kg | 209 Kč | |
1,5 kg | 314 Kč | |
2 kg | 418 Kč | |
2,5 kg | 523 Kč | |
3 kg | 627 Kč | |
3,5 kg | 732 Kč | |
4 kg | 836 Kč |
informace k produktu
Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu.