Rib eye - vysoká roštěná
hovězí
Rib eye steak pochází z vysokého roštěnce, je vyříznut ze středu části žeber. Vykrajuje se mezi 6 až 12 žebrem. Vysoký roštěnec bývá označován za nejšťavnatější a nejoblíbenější hovězí steak. Je charakteristický svým jemným mramorováním a tukovým očkem uprostřed. To mu dodává vynikající chuť a typické aroma. Na jeho přípravu použijte výhradně dobře vystařený kus vysokého roštěnce, steak by měl být vysoký 3 - 4cm. Před grilováním by maso mělo mít pokojovou teplotu, jinak projde teplotním šokem a zničíte jeho skvělou chuť.
Produkt | Cena/ks | Počet kusů |
---|---|---|
1 kg | 356 Kč | |
1,5 kg | 534 Kč | |
2 kg | 712 Kč | |
2,5 kg | 890 Kč | |
3 kg | 1.068 Kč | |
3,5 kg | 1.246 Kč | |
4 kg | 1.424 Kč |
Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu.